Vanwege het coronavirus hebben we besloten komende voorstellingen van Lens Theatermakers uit te stellen. Onze repetities hebben we stilgelegd en we pakken te draad op zodra het weer kan.

Hin und Her

Een man op een brug tussen land X en land Y. Beide landen laten hem niet toe. Hij is een ‘niemand’, een ‘vergissing’, een ‘ambtelijk geval’. Van het kastje naar de muur loopt hij heen en weer van de ene naar de andere kant en raakt verwikkeld in de politiek, smokkelaarspraktijken en liefdesverhalen.

Hin und Her is een politieke klucht over de absurditeit van de werkelijkheid. Ödön von Horvath schreef het in 1933. Hoewel zijn stukken als humorvol worden beschouwd zei hij zelf: ‘Al mijn stukken zijn tragedies. Het wordt alleen komisch, doordat het zo akelig is.’

We spelen Hin und Her vijf keer voor publiek. Wanneer de voorstellingen plaatsvinden is nog onbekend.

Locatie: Theater De Wilde Wereld, Burgtstraat 1, Wageningen. De zaal is een halfuur voor aanvang van de voorstellingen open.
Kaarten: €11 (regulier) of €9 (student, studentenpas meenemen!)

Kaartjes kopen

Zodra de nieuwe voorstellingsdata bekend zijn, kun je hier een kaartje kopen. Al een kaartje gekocht? Deze is tzt geldig voor één van de nieuwe voorstellingsdata.