EXTRA THEATERPROJECT

7 maart t/m begin juni

Vind je het leuk om te spelen? Wil je je speltechnieken verbeteren en een divers aanbod aan oefeningen ervaren? Vind je het leuk om samen iets te creëren? Doe mee!

De eerste 6 repetities gaan we artistiek aan het werk; we bepalen samen een thema en gebruiken speltechnieken die ingaan op de ‘anatomie van de acteur’ (ontwikkeld door Rik Luijmes). Tijdens de laatste 4 repetities en de dag repetitie gaan we een korte voorstelling van 15 minuten vormgeven en repeteren.

Ervaring is niet nodig, maar wel enthousiasme. Ook is het nodig om alle repetities aanwezig te zijn (of ruim op tijd van tevoren aan te geven als je verhinderd bent).

Over de regisseur: Geertje Klaver studeert aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam om docerend theatermaker te worden. Dit project geldt als artistieke praktijkplek voor deze studie. Er zal een aantal keer iemand van de studie komen kijken en de korte voorstelling wordt beoordeeld.

Repetities
Dinsdagavonden (19:00 – 21:30): 7, 14, 28 maart 4, 11, 18 april, 9, 16, 23, 30 mei
Weekenddag (10:00 – 17:00): zondag 14 mei
De datum van de korte voorstelling wordt in overleg met spelers bepaald

Kosten
€50, studenten/minima €40

Aanmelden
Stuur zo snel mogelijk een mail naar bestuur@lenstheatermakers.nl

WIJ/ONS

20 februari t/m 25 juni

Samen met beeldend kunstenaar Dienke Groenhout en theatermaker Dominique Coppenrath gaat LENS op zoek naar wat het betekent om een vreemdeling te zijn. Met grote, vervreemdende kostuums van Dienke werken we aan een beeldende voorstelling. Een voorstelling waar het publiek misschien wel onderdeel van gaat zijn: wat is hun kuddegedrag en hoe reageren zij op die rare kostuums? Wat doen die vreemdelingen met ons? En welke functie kan het hebben om een vreemdeling te zijn?
Iedereen is welkom en ervaring is geen vereiste!

Repetities & voorstellingen
Maandagavonden (19:00 – 21:30): 20 februari t/m 19 juni
Weekenddagen (10:00-17:00): 26 maart / 16 april / 20 mei
Voorstellingen: 16, 17, 18, 23 en 25 juni
Onder leiding van beeldend kunstenaar Dienke Groenhout en theatermaker Dominique Coppenrath.

Voor deze productie kan je je niet meer aanmelden